Zelfstandig Ondernemen

Het uitzendbureau voor & door jongeren

Zelfstandig Ondernemen

Youngstars is ontstaan door nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen. Luuk werkte bij een logistiek dienstverlener in de productie. Wanneer er meer personeel nodig was, ging Luuk op zoek naar personeel om het team te versterken. Eigenlijk rolde hij langzaam in de rol. Toen kwam zomer ondernemen op zijn pad. Deze kans heeft hij opgepakt om te kijken of ondernemen bij hem past.

Eigen idee?

Heb jij ook een passie of een goed idee? Zelfstandig ondernemen is heel tof. Je komt veel te weten tijdens het uitzoeken van je bedrijfje. Het kan heel klein beginnen met bijvoorbeeld de verkoop van een product. Let wel op, er komt ook het een en ander bij kijken.

Ga in gesprek

Ga je je eigen onderneming opstarten? Praat vooral met verschillende ondernemers of bedrijven over het ondernemerschap. Het meest leer je door te doen en te vragen aan mensen uit het vak.

Administratie

Het minst leuke van het zelfstandig ondernemen is de belastingdienst en de administratie. Zorg dat je alles netjes en overzichtelijk bijhoudt. Anders wordt het al snel een zooitje en daar is de belastingdienst blij mee.

Heb je vragen over het ondernemerschap? Stel ze gerust!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *