Uitzendwerk is zo gek nog niet!

Het uitzendbureau voor & door jongeren

Uitzendwerk is zo gek nog niet!

Uitzendwerk voordelen

Voordelen uitzendwerk

Uitzendwerk heeft vele voordelen ten opzichte van een contract. Vaak denken mensen dat een rechtstreeks dienstverband meer zekerheid heeft. Deels is dat natuurlijk waar, maar er zitten ook heel veel voordelen aan uitzendwerk. 

  1. Uiteenlopende vacatures. 
  2. Je komt op verschillende plekken.
  3. Je kunt uittesten wat je leuk vindt. 
  4. Je krijgt vaak per week uitbetaald.
  5. Je wordt geholpen bij het solliciteren.

 

Hierom ga je werken via een uitzendbureau

Diversiteit 

De vacatures bij een uitzendbureau zijn vaak divers. Tenzij je natuurlijk bij een specialistisch uitzendbureau zit. Door de verscheidenheid aan vacatures zit er meestal een baan tussen die bij jou past. 

Verschillende plekken

Soms heb je tijdelijke banen waar natuurlijk nadelen bij komen kijken, maar ook veel leuke voordelen. Je komt bijvoorbeeld op verschillende plekken. Dat is hartstikke leuk, omdat je dan een breed beeld krijgt van de bedrijven. Verder doe je natuurlijk veel ervaring op. 

Brede kijk op het werkveld

Weet je nog niet wat je wil? Dat is uitzendwerk een mooie optie om het vakgebied te verkennen. Hoe mooi is het om te kijken waar je je goed bij voelt! Ook wanneer het alleen een bijbaan is, kan je je alvast verdiepen in het werkveld voor later. Of misschien zit je daar al helemaal op je plek.

Wekelijkse uitbetaling 

Een ander bijkomend voordeel is natuurlijk de uitbetaling. Via een uitzendbureau word je over het algemeen vaak wekelijks uitbetaald. Dat heeft voordelen, omdat je niet 4 weken hoeft te wachten voordat je weer iets kunt betalen of je kan sneller sparen doordat je het meteen opzij zet wat je niet nodig hebt. 

Samen sta je sterker

Via een uitzendbureau worden je banen aangeboden en wordt er gekeken naar een plek die bij je past. Ook heb je de mogelijkheid om samen te kijken wat je wil. 

Werk je via Youngstars?

Dan kom je in een gezellige groep uitzendkrachten waar we leuke events/borrels mee plannen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *