Eigenaar van Youngstars, en wat nog meer?

Het uitzendbureau voor & door jongeren

Eigenaar van Youngstars, en wat nog meer?

Luuk Bravenboer Eigen bedrijf

Youngstars Uitzendbureau is in 2016 opgericht door Luuk Bravenboer, destijds 17 jaar. Hij was nog bezig met zijn laatste jaar van de havo toen hij meedeed met Zomer Ondernemen. Dat was de start van zijn business. Nu een aantal jaar verder is hij een echte ondernemer. Ben jij benieuwd naar Luuk? Lees dan vooral verder. 

Tja, nog even school afmaken

Na Zomer Ondernemen moest hij natuurlijk nog wel de laatste lootjes van de middelbare school afmaken. Hier zag hij op dat moment erg tegenop. “Waarom moet ik dit nog doen, als mijn eigen bedrijf al loopt en dit verder kan ontwikkelen”. Tegen die tijd moest hij nog maar vijf maanden bikkelen… Vrienden en familie dachten: “Ga je die laatste maanden niet afmaken? Ontzettend zonde….” Maar na veel gesprekken op school en thuis, heeft hij uiteindelijk de havo afgemaakt en was hij in een keer geslaagd. Op naar de zomervakantie! 

Geen HBO (MBO) opleiding, want hij leert niet door boeken te lezen, maar door te doen. In gesprek met mensen, verhalen van anderen aanhoren etc. daar haal je de waardevolle informatie vandaan. Met de juiste mensen om je heen, kan je heel ver komen! Bekijk onderstaand een video van zijn motivatiespeech op Van Der Capellen. 

Een echte ondernemer

Luuk kon na zijn havo meteen aan de slag met het regelen van bijbaantjes in de zomer, druk op weg naar succes! Door zijn grote netwerk vanuit school, de buurt, het stappen, werd het alleen maar groter. Als ondernemer in de uitzendbranche is een netwerk natuurlijk enorm van belang (ook in andere branches is dat uiteraard ook waardevol). 

Eigenschappen waar Luuk over beschikt om een goede (jonge) ondernemer te zijn, zijn: sociaal, open, vriendelijk, energiek, strijdlustig, motiverend, creatief en hij durf risico’s te nemen. Ondernemerschap draait ook om durven, dat doet hij zeker. Toen hij klein was deed hij al van alles waar aardige risico’s aan vast zaten. Dat zit eenmaal in hem… Uitproberen en ontdekken hoe ver je kan komen. 

Bij ondernemen is zelfvertrouwen een belangrijke eigenschap! Zonder zelfvertrouwen kom je niet ver. Je komt minder krachtig en vertrouwelijk over. Luuk heeft genoeg zelfvertrouwen om in zijn krachten te staan. Voor een jonge ondernemer is dat knap! Denk jij er ook aan om te ondernemen? Lees binnenkort meer over het ondernemerschap!

Verschillende bedrijven

Luuk ziet kansen en deze laat hij niet naast zich liggen, zoals een nieuw bedrijf: Result4You. Dit bedrijf is vorig jaar opgezet samen met Jan Erik Scheer (en Romée Bravenboer). Result4You is gericht op online continuïteit en marketing: hoe komen we (via communicatie) op een optimaal resultaat voor jouw bedrijf. Daarnaast is hij ook nog met een ander bedrijf bezig. Zo hoeft hij niet stil te zitten! Houd zijn social media in de gaten om meer over Luuk te weten. 

Luuk is trots om te zien hoe het gaat! Ik ben leuke bedrijfjes aan het opstarten ben met leuke mensen! 
Nieuwe ideeën blijven komen dat is nou eenmaal zo bij mij, er is geen dag dat ik niet over mijn business praat want zonder kan ik gewoon niet…..

 

Business as ussual

Naast zijn ondernemingen is Luuk fanatiek hockeyer, gaat hij tegenwoordig naar de sportschool en houdt hij van stappen met zijn vrienden. Zoals hierboven aangegeven, vindt hij het leuk om met mensen te praten en kennis te delen. Ook houdt hij van klasse, een mooi pak of coltrui zijn niet weg te denken uit zijn kledingkast. 

Heb je vragen aan Luuk? Stel ze gerust hieronder in de reacties. 

Video afspelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *