DÉ OPENING

Het uitzendbureau voor & door jongeren

DÉ OPENING

Opening Kantoor 13 juni 2019

Donderdag 13 juni was het zover. De opening van het eerste kantoor van Youngstars Uitzendbureau. Na iets meer dan een maand verbouwen, voorbereiden en stressen is het gelukt! Het was een geslaagde middag vol leuk gesprekken met klanten, vrienden en familie. Wat een top dag! “Ik ben ontzettend trots en dankbaar voor iedereen die mij heeft geholpen bij het opzetten van het kantoor” – Luuk

De spectaculaire opening om 15:30 was mede geslaagd door Rutger Nijenhuis (Inspiration Production). ‘s Middags werd het pand officieel geopend met een praatje van Luuk & Maarten Veeger (directie van gemeente Zwolle) gevolgd door een confettishow in de kleuren van Youngstars.

Na de spectaculaire opening kon er binnen en buiten gezellig genetwerkt worden onder het genot van een glaasje cava en heerlijke sushi van Blue Sakura.

Van werkplek tot chillruimte

Het pand is opgedeeld in verschillende plekken van werkplek tot chillruimte. Het is de bedoeling dat uitzendkrachten na school of tussen werk door naar Youngstars kunnen komen om te relaxen, tijd te overbruggen, nieuwe mensen ontmoeten, werken of gaan leren. De begaande grond is voorzien van 8 werkplekken. Op de eerste etage vind je de chillruimte waar je lekker kunt relaxen op de bank of in een zitzak. Vervolgens vind je op de 2e verdieping een vergaderruimte met keukentje.

Events

Dit was natuurlijk de opening van ons pand. Vanaf nu willen we vaker events organiseren voor de uitzendkrachten die bij ons werken, zowel op gebied van kennisdeling tot een vrijdagmiddagborrel.

Tot slot willen we hierbij iedereen bedankt die aanwezig waren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *